Münih ‘Güvenlik Sistemleri Fuarı'nda bir Türk firması

  • Güncelleme: 13.07.2022 11:57
Münih ‘Güvenlik Sistemleri Fuarı'nda bir Türk firması

Dünyanın tanınan markalarının katıldığı ‘Güvenlik Sistemleri Fuarı'nda bir Türk firması yer aldı.

Almanya'nın Münih kentinde 19'uncusu düzenlenen ‘Güvenlik Sistemleri Fuarı'na kilit endüstrisinin öncü ve marka firmaları katıldı.

Münih’te düzenlenen ve 200’ün üzerinde katılımcı firmaya ev sahipliği yapan 19. Sicherheits Expo-2022 – München Fuarı’na, Sancak Kilit kendi markası SLS ve Elock2 sistemiyle iştirak etti.

Ürün yelpazesinin oldukça zengin tutulduğu fuarda, Sancak Kilit SLS ve Elock2 markaları dikkat çekti.

2020 yılında Baden-Württemberg Güvenlik Ödülü'nü alan Sancak Kilit, müşterileri arasında Mercedes, E.ON gibi büyük şirketler yer alıyor.

Fuarda stantı bulunan Sancak Kilit, başta SLS ve Elock2 markaları olmak üzere AR-GE çalışmaları hakkında katılımcı ve ziyaretçilere bilgilendirme yaptı. Fuarda, yeni nesil akıllı teknoloji ve güvenlik sistemine entegre ettiği ürünleri büyük beğeni topladı.

Fuardan ve tüketicilerden gördükleri yoğun ilgiden memnun olduklarını dile getiren Sancak Kilit’in sahibi Mehmet Sancak, "Sektöre 2000 yılında kendi ürünümüzle girdik. 2004 yılında 5 bin metrekare alan üzerinde büyük bir fabrika kurduk. Sancak Kilit olarak 2020 yılında Baden-Württemberg Güvenlik Ödülü'nü aldık" dedi.

Elektronik akıllı kart sistemine odaklaştıklarını ve bu alanda yeni yatırımlar yaptıklarını söyleyen Sancak, “Tasarımı ve teknolojik donanımı ile farkındalık yaratan Elock2 ürünümüz, uzun ve kısa dokunuşlarla şifrelenebilen, cep telefonu ile uyumlu olarak çalışabilen ve sistem aracılığı ile kapı açıldığında ev sahibine mesaj gönderebilen özelliğe sahip. Akıllı teknoloji ve güvenlik sistemine farkındalık ve seçenek imkanı sunmak için AR-GE’ye çok önem veriyoruz” diye konuştu.

Fuarı’nın sektörün gelişimini takip etmek açısından önemli bir buluşma olduğunu ifade eden Mehmet Sancak, sözlerine şu şekilde devam etti: “Dünya otomotiv sektörünün öncülerinden Mercedes Benz'in Avrupa İdari Merkez Binası'na kendi markamız olan SLS ve Elock2 sistemini entegre ettik. Ayrıca dünyanın birçok sayılı şirketleri başta olmak üzere özel okullarda, üniversitelerde, hastane, kilise ve camilerde, enerji üretim tesislerinde, otomobil üretim şirketlerinde Elock2 sistemimiz kullanılıyor. Bu manada fuara katılmak, teknolojiyi takip ve sektör temsilcilerine tanıtmak adına bizim için önemli. Sektörel gelişimlerin, son teknoloji ve yeniliklerin yakından takip edildiği dünyaca ünlü fuarda SLS ve Elock2 marka ürünlerimizde temsil etmekten gurur duyuyoruz. Markalarımızın ARGE çalışmalarına ve dünya pazarına sunmaya devam edeceğiz. Kısaca trend ve yeni standartları belirleyen markayız.’’

Ercüment Aydın / Münih