Berlin’de birinci nesil büyüklere ziyaret ve takvim hediye edildi

  • Güncelleme: 24.01.2022 19:50
Berlin’de birinci nesil büyüklere ziyaret ve takvim hediye edildi

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB) bağlı Türk Şehitlik Camii yöneticileri, Berlin'in muhtelif yerlerinde ikamet eden büyükleri ziyaret ederek, 2022 yılı Diyanet Takvimi hediye etti.

DİTİB Dini Danışma Kurulu’nca Berlin şehrine özel hazırlanan 2022 yılı Diyanet Takvimi, Türk Şehitlik Camii yöneticileri tarafından şehrin muhtelif yerlerinde ikamet eden ve caminin imarında emeği geçen birinci nesil büyükler ve dernek üyeleri evlerinde ziyaret edilerek, ücretsiz olarak hediye edildi.

Birinci nesil büyükleri ve cami üyelerini ziyaret ederek her eve bir takvim hediye ettiklerini belirten DİTİB Türk Şehitlik Camii dernek başkanı Yakup Ayar, pandemi sebebiyle yüz yüze görüşemedikleri değerlerle bu vesileyle bir araya gelerek hasbihal ettiklerini söyledi.

Ayar, “Kendilerinin yanında olduğumuzu göstermek, sağlıklı ve bereketli ömürler dileğinde bulunmak amacıyla hem ziyaret ettik hem de günün anısına bir takvim hediyesinde bulunduk. Bizleri hanelerinde ağırlayan “iyiki varsınız” dediğimiz birinci nesil büyüklerimize ve dernek üyelerimize gönülden teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren dernek üyeleri ve birinci nesil büyükler, hediye için DİTİB Türk Şehitlik Camii yöneticilerine teşekkür etti.

Ercüment Aydın / Köln